Za sebe mogu reći da sam prepoznatljiva po svojoj kosi, i ona se, nekako sama od sebe, odvojila kao posebni dio mog imidža, a time i karijere. Kosa je prva stvar koju vidite na nekoj osobi, a ako je oštećena, suha ili masna, onda baš i niste reprezentativni.

Često dobijem pitanja vezana za održavanje i stajling svoje kose. Naravno da se ne želim vidjeti u gore opisanoj situaciji, a u tome mi veoma pomaže sjajni Subrina Repair & Care.

Subrina Repair & Care je proizvod koji sam nedavno otkrila jer ne želim ispucalu suhu kosu s obzirom da je česfo farbam i izbjeljujem. Kosa pogotovo mnogo puca tokom zime. Često mi na Instagramu spomenete da obožavate moju kosu i pitate što sve radim s njom, pa evo i jednog od odgovora. Ovaj šampon i balzam osvježava, obnavlja i štiti kosu. Primjeren je za sve tipove kose, kao i obojenu kosu. Vrlo se lako koristi!

Volim Subrina Repair & Care jer osim što mi omogućava dodatno vrijeme zaštite i očuvanja između odlaska u salone kod profesionalaca, kosu mi čini punijom, zdravom, lijepo miriše i ima odličan odnos cijene i kvaliteta.

Kažu da izbor šampona često treba mijenjati, tako da meni ovih dana za redovitu njegu društvo također prave i Subrina Colour & Shine Šampon i Balzam. S obzirom na to da svoju kosu farbam, bitno mi je da mi ovaj šampon i balzam njeguju kosu, vraćaju elastičnost i daju joj izuzetan sjaj. Posjeduju vitamin E i bjelančevine žitarica koje jačaju kosu, štite od oštećenja i oživljavaju boju kose. Baš ono što trebam!

Sigurna sam da tokom skorih uzbudljivih putovanja, poput ovog u Los Angeles, kosu neću skrivati pod kapama, što bi svakako bilo teško jer imam puno obaveza, foto-shootinga, video snimanja i sastanaka. O eventima, filmskim premijerama i dočeku Nove godine da i ne govorim. Sva ta frka mi mnogo lakše pada znajući da uz sebe imam mali trik koji se zove Subrina Repair & Care. Vrlo moćno, zar ne?

Ma, Subrina je zakon! Zašto volim Subrinu, pitate se?

Mislim da je ta 1958. godina bila revolucionarna za naše mame kada se pojavio prvi balzam za kosu za brzu regeneraciju kose. Subrina je dio mog djetinjstva. Bila je gotovo neizostavni dio kupovine namirnica za kuću, pa sam često i ne pitajući mamu Subrinu ubacivala u korpu. Ovaj proizvod je potpuno promijenio navike potrošača i frizera kod njege kose i značio je posebnu prekretnicu na području razvoja njege kose. Naime, balzam je za razliku od šampona sadržao novi sastojak koji odmah nakon nanosa regenerira kutikulu kose i ona tako postaje mekana, sjajna i vitalna. Žene su premašile taj horor zvan kuštrava kosa, a češljanje i oblikovanje kose u željenu frizuru je postalo mnogo lakše. Subrina je i dan danas sinonim za sjajnu i mekanu kosu.

Ne treba nam mnogo kako bismo zadržali samopouzdanje, i ja zaista volim da dijelim i slušam savjete koji zahtijevaju minimalno vrijeme i talenat, a daju najbolje rezultate. Ako znate još inovativnih proizvoda koji su zaista dobrog kvaliteta kao Subrina Repair & Care i Subrina Colour & Shine Šampon i Balzam, obavezno mi ostavite komentar i jedva čekam da ih probam.

 

Leave a Reply

Comments

Powered by Facebook Comments

Share:

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

My Youtube channel


Looking for Something?