TICKETS!

FREE TICKETS / BESPLATNE KARTE

Ljubitelji ste televizije, druženja i smijeha, a uz to obožavate nastupe uživo? Ukoliko je Vaš odgovor DA, onda nastavite čitati!

Tinka Milinović i FTV pokreću novu talk-show TV emisiju, a upravo Vi možete biti prvi koji će u njoj sudjelovati!

Prve besplatne ulaznice su upravo dostupne kako bi nam se mogli pridružiti na snimanju prve dvije emisije, upoznati se sa zanimljivim gostima, uzbudjivim temama i još interesantnijim rješenjima za život koji svako od nas vodi.

Ono što čini ovu emisiju jedinstvenom je Tinkin drukčiji, inovativni pristup!

Uz zabavnu atmosferu, koja je ispunjena mješavinom ozbiljnosti i smijeha, „The Tinka Show: Bez Uvrede“ predstavlja uzbudljivi forum u kojem različite žene raspravljaju o svakodnevnim pitanjima uključujući politiku, odnose, roditeljstvo, ekskluzivne intervjue i važne vijesti današnjice.

Stoga, prijavite se već sada i budite dijelom naše publike u studiju!

PRIJAVITE SE OVDJE!

Minimalna dob za sudjelovanje je 14 godina.

ŠTA DA OBUČEM?

Obucite svoje najbolju garderobu. Naš dress code je UPSCALE CASUAL: obucite se kao da idete na lijepu večeru. Predlažemo Vam šik haljine, odijela ili trendovske i moderne odjevne predmete. Volimo svijetle i jarke boje.
Zašto ovakav vid oblačenja? Zato što želimo da Vi, kao članovi publike, budete spremni da se pojavite na kameri u svom najboljem svjetlu!

Zadržavamo pravo odbiti ulazak svakome ko je neodgovarajuće odjeven.

NIJE DOPUŠTENO: šorcevi, majice bez rukava, kape ili odjeća s velikim logotipovima.

GDJE DOĆI?

Svi članovi publike moraju se prijaviti u studio Flash Productions, na adresi Kolodvorska 12 (bivša željeznička radionica/tvornica “Vaso Miskin Crni”, pored sadašnjeg Jysk-a).

DA LI STUDIO POSJEDUJE PRISTUP ZA INVALIDSKA KOLICA?

Rado ćemo smjestiti svakog gosta kojem je potrebna posebna pažnja. Javite nam da li gostu treba pristup invalidskim kolicima ili ako postoje drugi medicinski uvjeti za koje bi trebali znati; pošaljite email i isto nam naglasite.

Molimo Vas da imate na umu da u studiju postoji ograničen broj slobodnih mjesta za osobe sa invaliditetom i da nam stoga u email-u morate, uz rezervaciju Vaših ulaznica, naglasiti da ste osoba sa izvjesnim poteškoćama.

KOJA JE MINIMALNA DOB ZA PUBLIKU?

Svi članovi publike moraju imati najmanje 14 godina. Posebne tematske emisije mogu uključivati ​​mlađu publiku uz prethodno odobrenje roditelja. Svi članovi publike će trebati prikazati lične karte, zbog uvjerenja o datumu rođenja.

DA LI POSTOJI SIGURONOSNO SKENIRANJE?

Svi članovi publike će biti pregledani prije ulaska u studio. Oružje bilo koje vrste nije dopušteno, uključujući džepne/švicarske noževe, sprejeve bilo kog tipa, itd).

IMATE LI PROSTOR PREDVIĐEN ZA OSTAVLJANJE KAPUTA?
Ima, ali molimo Vas da se sve vaše stvari mogu sklopiti i spremiti u malu torbu ili torbicu. Naš prostor je veoma ograničen.

JESU LI ULAZNICE ZA “The Tinka Show: Bez Uvrede” BESPLATNE?

Da, sve karte za publiku su besplatne. Također, karte nisu prenosive na druge osobe.

KADA I KAKO ĆEMO ZNATI JESU LI NAM KARTE ODOBRENE?

Emailom ćemo Vas obavijestiti o dostupnosti Vaših karata. Iako se trudimo ugostiti što više obožavatelja, moguće je da zbog kapaciteta nećemo imati dostupne ulaznice za dan koji ste emailom zatražili. Ukoliko ne dobijete ulaznice za željeni datum snimanja, uvijek možete isprobati standby liniju za dan snimanja.

KAKO MOGU DOBITI STANDBY ULAZNICE?

Gostima na standby-u preporučujemo da posjete studio malo ranije. Ukoliko kapacitet bude dopuštao dodatne goste nakon što gosti sa ulaznicama sjednu, preostali gosti koji čekaju mogu također postati dijelom publike.

DA LI JE DOPUŠTENA HRANA I PIĆE?

Nije dopušteno jesti, piti niti pušiti u studiju.

KOLIKO DUGO ĆEMO ČEKATI PRIJE NEGO  SJEDNEMO?

Zavisi od toga kada gosti i članovi publike dođu: moguće je čekati do 1h prije početka emisije. Napominjemo da je moguće većinu vremena čekanja provesti na otvorenom, pa biste se trebali obući u skladu s tim.

KOLIKO DUGO TRAJE SNIMANJE?

Snimanje emisije traje 60 minuta. Međutim, ponekad će biti dodavani dodatni aspekti snimanja prije i nakon emisije, što može potrajati dodatnih 30-60 minuta.

DA LI JE DOPUŠTENA UPOTREBA KAMERA?

Fotografija je dopuštena, ali SAMO u određeno vrijeme tokom snimanja., nakon kojeg ćemo vas zamoliti da isključite telefone. Mobilne telefone i druge bežične uređaje NE MOŽETE koristiti kao kameru kad krene snimanje. Snimanje videozapisa je strogo zabranjeno, osim onda kada se naglasi suprotno.

HVALA VAM NA RAZUMIJEVANJU I RADUJEMO SE DRUŽENJU S VAMA!

Leave a Reply

Comments

Powered by Facebook Comments

My Youtube channel


Looking for Something?