Dodjela nagrade hotel Kalamper

Naša redakcija „The Tinka Show“ pozvana je na press konferenciju u Swissotel koja se održala 11.12.2018. godine u Sarajevu.

Novinarima, influenserima, turističkim djelatnicima i ostalim gostima, obratili su se predstavnici Nacionalne Turističke organizacije Crne Gore, Lokalnih turističkih organizacija Budve, Bara i Kotora kao i predstavnici nekoliko hotela s crnogorske rivijere, koji su za prisutne pripremili i vrijedne nagrade.

Turisti iz Bosne i Hercegovine već tradicionalno su među najbrojnijim u Crnoj Gori, a u ovoj zemlji koja se može pohvaliti s mnogo prirodnih bogatstava i ljepota, pitomih plaža, bistrih jezera, brzih rijeka i predivnih planina, Bosanci i Hercegovci su uvijek dragi gosti i dočekuju se s posebnom emocijom.

Prilikom promocije novogodišnjih događaja na crnogorskom primorju i hotela iz Kotora, Budve i Bara, u dijelu rezervisanom za nagradna izvlačenja, jedna od naših interna Edna Ovčina, dobila je vikend putovanje za dvije osobe u Bar!

„Internship u sklopu programa „The TinkaShow“ je jedna od najboljih stvari koja mi se desila u posljednje vrijeme. Uz sva znanja i iskustva koje stičem kroz razne aktivnosti i druženja na projektu, lijep je osjećaj biti nagrađen za trud koji ulažem. Radujem se vikendu u Baru i želim zahvaliti Ani Vitić, generalnoj menadžerici „Kalamper Hotel & SPA“, koja mi je uručila ovu nagradu“, rekla je Edna.

“Kalamper Hotel & SPA” sa 4+ zvjezdice je luksuzni hotel na Velikom Pijesku. Smješten je na samoj obali mora u sklopu postojećeg kompleksa Kalamper.

“Kalamper Hotel & SPA” je prvi hotel na Barskoj Rivijeri koji je kategorisan sa 4 plus zvjezdice, koji je ujedno i Eko hotel, nosilac Eco Label certifikata Europske Unije.

Hotel raspolaže salom za sastanke kapaciteta do 80 mjesta, posjeduje kutak za najmlađe, dječju igraonicu, SPA & Wellness centar. Na krovu hotela se nalazi otvoreni bazen sa lounge barom, a posjeduje i uređeno kupalište koje zahvata 100m plaže sa predivnom terasom i plažnim barom.

Više informacija o “Kalamper Hotel & SPA” možete pogledati na ovom linku.

Leave a Reply

Comments

Powered by Facebook Comments

Share:

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

My Youtube channel


Looking for Something?